Baby-musiikkimobile

SKU
HH851213
49,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Baby-musiikkimobile on helppo kiinnittää sängyn laitaaan, sitteriin tai vaunuihin. Pyörivässä mobilessa 4 lelua, valoja sekä erilaisia ääniä. Tilaa nyt!
Baby-musiikkimobilen saat kiinnitettyä pinnasänkyyn, sitteriin tai lastenvaunuihin. Monipuolisessa, pyörivässä kukkamobilessa on neljä roikkuvaa lelua, valoja sekä erilaisia ääniä mm. tuutulauluja, nauhoitettuja melodioita sekä luonnon ääniä, jotka viihdyttävät vauvaa. Äänet sammuvat automaattisesti, mutta voit säätää halutessasi äänien kestoaikaa. Säädettävä kiinnitys. Toimii neljällä 1,5V R/AA -paristolla (ei sisälly pakkaukseen). Ikäsuositus: 3+ kk.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Baby-musiikkimobile
Takaisin ylös