Britax/römer

BABY-SAFE i-SIZE Fix jalusta

SKU
HH1004433
180,00 €
Vain muutama jäljellä varastossa, toimitusaika 1-3 arkipäivää
Baby-Safe i-Size Base -alustan avulla turvakaukalo on helppo ja turvallinen kiinnittää ja irrottaa. Lue lisää ja tilaa!
BABY-SAFE i-SIZE BASE-alustan avulla turvakaukalo on helppo kiinnittää ja irrottaa autosta yksikertaisella napsautuksella. Turvakaukalossa on kätevät osoittimet, jotka näyttävät, kun se on asennettu oikein alustaansa.

Koska turvakaukaloa joutuu siirtämään autoon ja autosta pois usein, etenkin ensimmäisten kuukausien aikana, olemme helpottaneet kiinnittämistä ja irrottamista BABY-SAFE i-SIZE BASE-alustan avulla. Alusta pysyy autossa ISOFIX-kiinnityskohtiin kiinnitettynä. Turvakaukalo yksinkertaisesti kiinnitetään ja irrotetaan alustasta tarvittaessa. BABY-SAFE i-SIZE-turvakaukalon osoittimet näyttävät, kun turvakaukalo on kunnolla kiinni alustassa.

Tukijalka antaa ajoneuvon lattiasta lisätukea turvakaukalon alustalle. Se auttaa suojaamaan lasta minimoimalla kallistumista ja kiertoliikettä sekä vähentämällä lapseen kohdistuvan eteenpäin suuntautuvan liikkeen voimaa törmäystilanteessa. Tukijalka voidaan kiinnittää kunnolla säätämällä sen pituus autoosi sopivaksi. Selkeä osoitin näyttää, milloin tukijalka on tukevasti ajoneuvon lattiassa.

Alustan kantaminen ja liikuttaminen on helppoa sen sivuilla ja pohjassa olevien integroitujen kantokahvojen ansiosta. Tukijalka kääntyy ylös niin, että se on helppo varastoida auton tavaratilaan tai kotiin.

ISOFIX-räikkäjärjestelmäISOFIX-räikkäjärjestelmän avulla ISOFIX-varret tulevat ulos niin, että turvakaukalon alusta on helppo kiinnittää auton ISOFIX-kiinnityskohtiin ja poistaa se niistä. Kun ISOFIX-liittimet ovat lukittuneet, paina alustaa, kunnes se koskettaa auton istuimen selkänojaa. Tämä estää turvakaukaloa nousemasta ylöspäin törmäyksen sattuessa.

• Paino: 8 kg • Mitat kasattuna (k x l x s): 23 x 44 x 66 cm • Mitat laajennetuna (k x l x s): 72 x 44 x 64 cm • ECE R129 -hyväksyntä.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BABY-SAFE i-SIZE Fix jalusta
Takaisin ylös