AGA AQVIA

Balance-hiilihapotuslaite

SKU
HH813027
69,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

AQVIA Balance -hiilihapotuslaitteessa yhdistyvät muotoilu, toiminta ja korkea laatu. Tutustu ja tilaa edullisesti!
Ruotsissa valmistettu AQVIA edustaa skandinaavista muotoiluperinnettä. AQVIA Balance -hiilihapotuslaitteessa yhdistyvät muotoilu, toiminta ja korkea laatu. Helppokäyttöisellä laitteella muutat muutamassa sekunnissa hanaveden raikkaaksi, kuplivaksi vedeksi. Voit halutessasi maustaa hiilihapotetun veden hedelmillä tai AQVIA:n luonnollisilla makuaineilla. Edestäpäin käytettävä laite on helppo sijoittaa keittiön kaapistojen välitilaan. Mukana tulee AGA:n hiilidioksidipullo, jolla voit valmistaa noin 60 litraa hiilihappovettä.

AQVIA BALANCE -HIILIHAPOTUSLAITE:
• Mitat (k x l x s): 43,6 x 14,3 x 26,6 cm
• 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Balance-hiilihapotuslaite
Takaisin ylös