TomTom

Bandit -ulkoisen mikrofonin johto

SKU
HH844697
24,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Mikrofonikaapelin avulla voit tallentaa ääntä ulkopuolisella mikrofonilla tai kuulokemikrofonilla, joka on esim. suojassa tuulelta.
Mikrofonikaapelin avulla voit tallentaa ääntä ulkopuolisella mikrofonilla tai kuulokemikrofonilla. Kaapelia tarvitaan esim. kun halutaan videolle auton moottorin ääni "kabiinissa", mutta ei ohjaamon ulkopuolelle kiinnitetyn kameran tallentamaa tuulen suhinaa. Käyttämällä kuulokemikrofonia voit itse kommentoida suoritusta, vaikka kamera olisi kiinni kauempana sinusta. Tallenna kristallinkirkasta ääntä mistä tahansa kolmannen osapuolen mikrofonista tai linjaulostulosta.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 12
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bandit -ulkoisen mikrofonin johto
Takaisin ylös