BRIO

Base-jalusta BRIO Primo - ja Go-turvakaukaloille

SKU
HH724789
70,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kätevän BRIO Base -jalustassa on nyt uusi päivitetty malli. Jalustan avulla saat asennettua BRIO Primo - tai BRIO Go -turvakaukalon auton kaikille istuimille, joilla ei ole airbag-turvatyynyä. BRIO Base -jalustaan turvakaukalon saa napsautettua kätevästi ja tukevasti kiinni. Myös irrotus sujuu helposti lukitussalpaa alas painamalla. Jalusta kiinnitetään joko auton ISOFIX-kiinnikkeisiin tai auton kolmipisteturvavyöllä. Jalustassa on säädettävä tukijalka sekä turvakaari, joka nojaa autonistuimen selkänojaan. Uutuutena jalustassa on vyökiristin, jolla saa auton turvavyön lukittua vyökiinnitystä käytettäessä ja jalustan pysymään tukevasti paikoillaan. Vuoden takuu.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Base-jalusta BRIO Primo - ja Go-turvakaukaloille
Takaisin ylös