LEGO

Batman Movie 70915 Kaksinaama™ ja tuplatuho

SKU
HH1006510
64,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Älä eksy Kaksinaaman™ kaivurin väärälle puolelle!
Kaksinaama™ tuhoaa kaiken tielleen osuvan mahtavalla kaivurillaan. Hyppää Batcyclen ohjaamoon Batmanin™ kanssa ja kiiruhda pysäyttämään Kaksinaama – sinun täytyy ehtiä paikalle nopeasti, ennen kuin Gotham Cityn poliisit nostetaan ilmaan valtavalla kauhalla! Kaksinaaman itsensä tavoin kaivurissa on "hyvä puoli" ja "paha puoli". Väistä pahan puolen pyörien vaarallisia piikkejä ja kuusinuppisen pika-aseen tulitusta. Vastaa tuleen Batcyclen pyörivillä kaksoisnuppiaseilla ja napsautettavien ohjusten pyörivällä laukaisimella! Varo Kaksinaaman konepistoolia ja päihitä superroisto Batmanin kahdella batarangilla! Yhteensä 564 osaa. Ikäsuositus 9-14 v. <br><br>Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Batman Movie 70915 Kaksinaama™ ja tuplatuho
Takaisin ylös