Philips

BeardTrimmer BT9280/32 -partatrimmeri

SKU
HH808736
99,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Philips BT9280/32 BeardTrimmer partatrimmerin ainutlaatuinen laserohjaus varmistaa helpon parran muotoilun. Kone heijastaa valonsäteen, jota seuraamalla saat tarkan ja symmetrisen ajotuloksen helposti. Trimmeripää on käännettävä. Yhdellä puolella on 32 mm leveä tehokas trimmeri ja toisella 15 mm:n tarkkuustrimmeri ahtaiden kohtien, kuten nenän ja suun ympäristön trimmaamiseen. Voit valita haluamasi pituusasetuksen kääntämällä zoomausrengasta, kunnes näytössä näkyy valitsemasi pituus. Valinta lukittuu, joten saat tarkan ja tasaisen lopputuloksen. Tällä tavalla esim tyylikkään kolmen päivän sängen ajelu onnistuu helposti käyttäen 0,4 mm:n pituusasetusta. Hellävaraiset, mutta tehokkaat terät takaavat täydellisen lopputuloksen. Vedenkestävä trimmeri on helppo puhdistaa juoksevalla vedellä. 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BeardTrimmer BT9280/32 -partatrimmeri
Takaisin ylös