Teutonia

BeYou! Elite -yhdistelmävaunut, Marble/harmaa-musta

SKU
HH851080
1 320,00 €
Tilaa 18.12. mennessä ja saat paketin jouluksi
Pääkaupunkiseudun paketit 20.12. mennessä

Katso tarkemmat tiedot täältä. (koskee vain varastotuotteita)

Loppu verkkokaupan varastosta
Teutonia BeYou! Elite -yhdistelmävaunuissa on kapea runko-osa, istuinosa ja runkoon kiinnitettävä vaunukoppa. Isot takapyörät. Väri: Marble. Tilaa nyt!
Teutonia BeYou! Elite -yhdistelmävaunut ovat modernit, pitkäikäiset yhdistelmävaunut, joissa on naarmun kestävä runko, istuinosa sekä runkoon kiinnitettävä vaunukoppa.

Teutonia BeYou! Elite -vaunuissa on istuinosa, jossa on lapsen mukana kasvavat viisipistevaljaat. Ainutlaatuisia valjaita ei tarvitse erikseen pujotella istuimeen eikä väärin säätömahdollisuutta ole. Istuimen selkänojan saa säädettyä aina makuuasentoon asti. Myös jalkatuki säätyy neljään eri asentoon. Vaunuissa on kätevä heittoaisa, jolla voit kätevästi vaihtaa lapsen katselusuuntaa. Tikatulla, mustalla keinonahalla päällystetyn työntöaisan korkeus on säädettävissä työntäjälle sopivaksi. Lisäksi vaunussa on turvallinen ja luotettava käsijarru, jossa on huoltovapaa rakenne. Alla on tilava tavarakori, jossa hoitolaukku kulkevat kätevästi mukana.

Pitkäikäiset vaunut sopivat jo vastasyntyneelle, sillä ratasrunkoon saa kiinnitettyä helpolla pikalukitusjärjestelmällä erillisen vaunukopan. Vaunukopassa on entistä pidempi makuutila sekä muotoiltu kuomu, joka on helppo ja nopea taittaa koon kuomun ulkopuolella olevia nappeja painamalla. Sisällä on ilmaa läpäisevä pohja sekä hengittävä patja, jotka optimoivat ilmankierron sekä pitävät sisäpuolen ilman terveellisenä. Patjan päällys on tehty erittäin pehmeästä, antibakteerisesta ja antiallergeenisesta kankaasta, jotka voi pestä koneessa 60°C. Kopassa on tukeva, pehmustettu kahva, josta koppaa on kätevä kantaa. Koppa on helppo taittaa kokoon kopan alapuolella olevan mekanismin avulla. Kopan kaikki kankaat ovat irrotettavissa pesuun (30°C).

Kapearunkoiset yhdistelmävaunut kulkevat sujuvasti monenlaisessa maastossa isojen takapyörien ansiosta (Ø 29 cm). Halutessasi voit vaihtaa heittoaisan avulla takapyörät etupyöriksi. Takapyörissä on myös käyttömukavuutta parantava erillisjousitus, joka takaa mukavan matkanteon. Lukittavat, kääntyvät etupyörien helpottavat puolestaan vaunujen ohjaamista. Air Ride Technology 3 -kumipyörät kestävät kovaakin käyttöä. Pyörät on helppo irrottaa kuljetusta ja säilytystä varten. Vaunuissa on selkeä, näppärä taittomekanismi, jonka automaattinen kuljetuslukko aktivoituu vaunuja kokoon taittaessa. Kuljetuslukon ansiosta vaunut on helppo kantaa sekä säilyttää kokoontaittetuna myös pystyasennossa. Voit ostaa vaunuihin erikseen Cross Country -talvipyörät (tilaa erikseen, ei sisälly hintaan), joilla vaunut kulkevat sujuvasti lumisessakin maastossa.

Halutessasi voit kiinnittää runko-osaan erikseen myytävillä adaptereilla Teutonia Tario-, Maxi-Cosi-, Kiddy-, CYBEX-, Graco Logigo S - tai Britax Römer -turvakaukalon. Adapterit ja turvakaukalot eivät sisälly hintaan, tilaa erikseen.

TEUTONIA BEYOU! ELITE -YHDISTELMÄVAUNUT:
• Yhdistelmävaunuissa runko-osa, heitto-aisa, istuinosa sekä runkoon kiinnitettävä vaunukoppa
• Istuimessa viisipistevaljaat, makuuasentoon asti säädettävä selkänoja ja säädettävä jalkatuki
• Vaunukoppa; pitkä makuutila ja muotoiltu kuomu; hengittävä, ilmaa läpäisevä pohja
• Vaunukopan mitat (p x l x k): 79 x 35 x 18 cm
• Istuimen maksimikantavuus 15 kg
• Heittoaisa; työntöaisan korkeus säädettävissä 76–113 cm
• Tavarakori; maks. paino 5 kg
• Air Ride Technology 3 -kumirenkaat
• Isot etu- ja takarenkaat (Ø 29 cm); takapyörissä erillisjousitus; kääntyvät etupyörät lukittavissa kulkemaan suoraan
• Pyörät irrotettavissa
• Näppärä taittomekanismi
• Automaattinen kuljetuslukko
• Mitat (p x l x k): 110 x 62 x 104,5 cm
• Mitat kokoontaitettuna (p x l x k): 71 x 62 x 35 cm
• Paino 15 kg (sis. istuimen)
• 3 vuoden takuu (ei koske kuluvia osia)
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BeYou! Elite -yhdistelmävaunut, Marble/harmaa-musta
Takaisin ylös