Kultakeramiikka

Bistro-kalavuoka, valkoinen

SKU
HH818191
19,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kultakeramiikka Bistro -kalavuokaa voi käyttää paisto- tai tarjoiluastiana. Sopii myös ruoan säilytykseen. Lue lisää ja tilaa!
Kultakeramiikka Bistro -kalavuokaa voi käyttää paisto- tai tarjoiluastiana. Se soveltuu keraamisen materiaalinsa ansiosta erittäin hyvin myös ruoan säilytykseen. Koko: 21 x 42 cm. Bistro-ruoanvalmistussarja on Kultakeramiikan uusi innovatiivinen tuoteperhe. Gourmet-kokkejakin ilahduttavat astiat on valmistettu korkealaatuisesta, iskunkestävästä vitroposliinista. Kaikki sarjan astiat kestävät konepesua, mikroa ja pakastusta.
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bistro-kalavuoka, valkoinen
Takaisin ylös