Kultakeramiikka

Bistro-piirakkavuoka, Ø 30 cm, valkoinen

SKU
HH828543
25,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Valkoinen aaltoreunainen Kultakeramiikka Bistro -piirakkavuoka (Ø 30 cm) sopii paisto- tai tarjoiluastiaksi. Keraaminen pinta. Tilaa Hobby Hallista!
Aaltoreunaista Kultakeramiikka Bistro -piirakkavuokaa voit käyttää paisto- tai tarjoiluastiana. Keraamisen pinnan ansiosta vuoka soveltuu hyvin myös ruoan säilytykseen.

Kultakeramiikka Bistro -ruoanvalmistusastiat ovat valmistettu korkealaatuisesta, iskunkestävästä vitroposliinista. Kaikki sarjan astiat kestävät konepesua, mikroa ja pakastusta. Sarjan vuoat ja padat sopivat myös hitaasti haudutettavien ruokien valmistukseen.

• Halk. 30 cm.
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bistro-piirakkavuoka, Ø 30 cm, valkoinen
Takaisin ylös