Kultakeramiikka

Bistro-taginepata, musta

SKU
HH819734
59,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kultakeramiikka Bistro -taginepadan muoto – laakea, matalareunainen alusta ja iso kartiomainen kansi – saa ruoan pysymään mehevänä. Tilaa nyt!
Kultakeramiikka Bistro -taginepadan muoto – laakea, matalareunainen alusta ja iso kartiomainen kansi – saa ruoan pysymään mehevänä. Höyrystynyt vesi laskeutuu ylhäältä takaisin pataan, jolloin kosteus ei häviä. Keraamisessa, afrikkalaislähtöisessä padassa on helposti puhdistettava sisäpinnoite, johon ruoka ei tartu kiinni. Soveltuu sähkö- ja kaasuliedelle, uuniin, leivinuuniin ja mikroon. Pataa voi käyttää myös ruoan säilytykseen ja tarjoiluun. Kestää konepesua ja pakastusta.<br><br><b> • Vetoisuus 2,5 l<br> • Tulenkestävää keramiikkaa </b>
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bistro-taginepata, musta
Takaisin ylös