Smoby

Black & Decker Bricolo Center -työkalupenkki

SKU
HH840794
Tarjoushinta 39,90 € norm. 69,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Lasten Smoby Black & Decker -työkalupenkissä on säilytyslokerot ruuveille, 7 työkalua ja koottava ajoneuvo. Muovia. Tilaa lahjaksi pikkunikkarille!
Lasten Smoby Black & Decker -työkalupenkin ääressä riittää paljon puuhaa pienelle nikkarille. Penkissä on kaksi säilytyslokeroa ruuveille ja muttereille, seitsemän erilaista työkalua (mm. mekaaninen pora, vasara, ruuvimeisseleitä jne.) sekä koottava ajoneuvo. Työkalut ja tarvikkeet ovat muovia. Yhteensä 92 tarviketta. <bR><bR><b> Mitat (l x s x k): 79 x 39 x 103 cm <bR><bR> Varoitus!</b> Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Black & Decker Bricolo Center -työkalupenkki
Takaisin ylös