AAA

Black Pepper & Ginger -käsivoide, 2 x 60 g

SKU
HH829495
14,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Aromas Artesanales de Antigua Black Pepper & Ginger -käsivoiteessa on karitevoita, joka kosteuttaa, ravitsee & hoitaa käsiä. Setissä 2 x 60 g. Tilaa heti!
Aromaterapeuttiset Aromas Artesanales de Antigua Black Pepper & Ginger -käsivoide sisältää lämpimän romanttista mustapippuria ja viettelevää inkivääriä, jotka yhdessä luovat lämpöä kehoosi. Lisäksi käsivoiteessa on luonnollista karitevoita, joka kosteuttaa, ravitsee ja hoivaa tehokkaasti käsiä. Voide tekee käsien ihosta kauniin, pehmeän, ja kevyesti tuoksuvan. Hurmaavasti koristeltuun pakkaukseen pakattu käsivoide myydään kahden putkilon settinä (á 60 g). Tilaa itselle tai anna lahjaksi!

Aromas Artesanales de Antigua eli AAA-tuotteet ovat aromaterapeuttisia, aisteja virkistäviä vartalonhoitotuotteita. Tutustu tuotesarjaan!
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Black Pepper & Ginger -käsivoide, 2 x 60 g
Takaisin ylös