Blomdahl

Blomdahl Pendant Fixed Star Rainbow Korvakorut, medical plastic 6mm

SKU
HH1055478
29,95 €
Toimitus suoraan toimittajalta, toimitusaika noin 1 viikko

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

<p>Blomdahlin ihoystävälliset korvakorut on kehitetty yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa.</p><ul><li>Riippuvat tähtikorvakorut</li><li>Lääketieteellinen muovi ja Swarovski -kristallit</li><li>Koko: 6 mm (halkaisija)</li></ul><p>6 viikkoa korvien&nbsp;rei'ittämisen jälkeen rei'ityskorvakoru voidaan poistaa. Jos haluat tämän jälkeen parhaan mahdollisen ilmavuuden&nbsp;reikien ympärille, nämä Pendant Fixed-korut sopivat erittäin hyvin ensimmäisen vuoden korvakoruiksi.&nbsp;</p><p>Korut&nbsp;toimitetaan hygieenisessä ja sinetöidyssä&nbsp;Clean Pack -rasiassa, jota voit käyttää myös korujen säilytykseeen.<br/><br/>Valmistettu Ruotsissa.</p>
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Blomdahl Pendant Fixed Star Rainbow Korvakorut, medical plastic 6mm
Takaisin ylös