bObles

Kilpikonna-istuin, vihreä

SKU
HH858565
97,00 €
Toimitus suoraan toimittajalta, toimitusaika noin 2 viikkoa

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

bObles Kilpikonna -istuin motivoi lasta liikkumaan & kehittää tasapainoa. Sen päällä voi seistä, hyppiä, tasapainoilla tai keinua. Väri: vihreä. Tutustu!
bObles Kilpikonna -istuin on lastenhuoneeseen sopiva monitoimikaluste, joka on toiselta puolelta kaareva ja toiselta puolelta tasainen. Vaihteleva muoto tarjoaa lapsille mahdollisuudet kehittäviin leikkeihin. Lapsi voi seistä Kilpikonnan päällä ja hyppiä useammalle Kilpikonnalle tai kääntää Kilpikonnan ympäri ja käyttää sitä tasapainolautana tai keinuna. Lapsen tasapaino kehittyy keinuvalla kilvellä istuessa, seisoessa tai maatessa. Kilpikonna on valmistettu myrkyttömästä, helposti puhdistettavasta EVA-vaahtokumista. <br><br> • Mitat (Ø x k): 12 x 37 cm<br> • Paino 1 kg <bR><br><b> Huom!</b> Ei sovellu alle 3-vuotialle ilman aikuisen valvontaa. <bR><bR> Tanskalainen bObles tarjoaa tanskalaista huonekaludesignia lasten ehdoilla. bObles suunnittelee kauniita, toimivia ja innostavia huonekaluja, joiden muotoilu edistää lapsen motoristen taitojen kehitystä ja rohkaisevat lasta liikkumaan.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kilpikonna-istuin, vihreä
Takaisin ylös