Bon Voyage -meikkisalkku 25,90

SKU
HH859648
25,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Let’s Face It Bon Voyage -meikkisalkku on oiva lahja kosmetiikan ystävälle. Mukana mm. huuli- & poskipunia, luomiväriä, kynsilakkaa, siveltimet ym. Osta nyt!
Let’s Face It Bon Voyage -meikkisalkussa on kaikki, mitä tarvitset itsesi ehostamiseen! Salkussa on neljä huulipunaa, neljä kynsilakkaa, kolme poskipunaa, neljä luomiväripaletti, joissa jokaisessa on kuusi erilaista luomiväriä, kaksi huultenrajauskynää, kaksi kajaalia, tarvittavat siveltimet sekä peilillä varustettu käsilaukku/kotelo. Luomiväripaletti on vaihdettavissa uuteen.

Koko: 25,5 x 16,5 x 9 cm
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bon Voyage -meikkisalkku 25,90
Takaisin ylös