Furreal Friends

Bootsie-kissa

SKU
HH862588
95,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

FurReal Friends Bootsie -kissalla on viisi erilaista kasvonilmettä. Hoida kissaa niin näet, miten se on iloinen, surullinen, vihainen jne. Tilaa lahjaksi!
Bootsie-kissalla on viisi erilaista kasvonilmettä. Kun hoidat kissaa, sinulle selviää, mikä tekee kissimirrin iloiseksi, surulliseksi, uteliaaksi tai vihaiseksi. Bootsien vartalossa on useita tunnistimia, joilla se reagoi leikkimiseen. Voit houkutella kissaa kalanmuotoisella sushipalalla tai kutitella ja halailla sitä, jolloin Bootsie näyttää todelliset tunteensa. Toimii neljällä AA-paristolla (eivät sis. pakkaukseen). Ikäsuositus: 4+. Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bootsie-kissa
Takaisin ylös