Bosch

Bosch ALS 25 -lehtipuhallin/-imuri 2500 W

SKU
HH1004059
Tarjoushinta 69,93 € norm. 99,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Helppokäyttöinen ja turvallinen Bosch ALS 25 -lehtipuhallin/-imuri on varma valinta, kun haluat poistaa pudonneet puiden ja pensaiden lehdet edullisesti mutta tehokkaasti pihaltasi. Verkkovirtakäyttöinen Bosch on polttomoottorikäyttöisiä puhaltimia huomattavasti edullisempi hankinta. Laitteessa on ergonomiset kädensijat, erinomainen tasapaino ja mukavuus, joten sen käsiteltävyys on huippuluokkaa. Kokonaisuus on erittäin kevyt, sillä se painaa ainoastaan 3,2 kg puhallustoimintoa käytettäessä ja 4.4 kg imutoimintoa käytettäessä. Pehmustetun olkahihnan ansiosta laite ei rasita käsivarsia eikä hartioita senkään vertaa, vaikka kokonaispainoa ei paljon olekaan.

Bosch ALS 25 -lehtipuhallin/-imuri silppuaa lehdet imutoimintoa käytettäessä 10:1 -suhteessa, joka helpottaa oleellisesti niiden kompostoitumista. Silppuamisen ansiosta lehdet mahtuvat keruupussiin paremmin, eikä sitä näin ollen tarvitse tyhjentää niin usein. Keruupussi on valmistettu kosteutta hylkivästä materiaalista ja on helppo tyhjentää vetoketjun ansiosta. Puhallustoimintoa käytettäessä voidaan lehdet kerätä haluttuun sijaintiinsa ilman haravointia. Sähkömoottorin teho on 2500 W, jonka avulla saadaan aikaiseksi 800 m³:n virtausmäärä tunnissa.

Bosch ALS 25 on pihaa rakastavan oiva ystävä ja taattua Bosch-laatua.

Ominaisuudet ja tekniset tiedot:

- Ilmavirtausmäärä: 800 m³/h
- Paino: 3,2 kg (puhallus) ja 4,4 kg (imu)
- Käytännöllinen 45 litran keruupussi
- Lisäkahva ja vetoketju helppoon pussin tyhjentämiseen
- Säädettävä kahva
- Pehmustettu olkahihna
- Silppuamistoiminto 10:1 -suhteessa
- Moottorin teho: 2500 W
- Säädettävä ilmavirran nopeus: 280 - 300 km/h
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Kaikki lähtee
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bosch ALS 25 -lehtipuhallin/-imuri 2500 W
Takaisin ylös