Bosch

BBH6PZ00 Athlet varsi imuri, punainen

SKU
HH1005276
269,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Johdottomalla Bosch Zoo'o ProAnimal BBH6ZOOO varsi-imurilla työskentely on vaivatonta ja nopeaa rajoittamattoman työskentelysäteen ansiosta. ProAnimal Brush- elektroninen harjasuulake puhdistaa tehokkaasti kaikilta alustoilta. Ylimääräinen harjasosa on ideaalinen lemmikkieläinten karvoille. Imurin tehokkaassa akussa riittää virtaa jopa 60 minuutiksi, joten saat imuroitua suuremmatkin pinta-alat yhdellä latauksella. Johdoton imuri ja monipuoliset lisävarusteet helpottavat sen käyttöä kalusteiden alla ja kulmissa. Vain 3 kg painava. Tehokkaassa litium-ion-akussa riittää virtaa jopa 60 minuutiksi yhdellä latauksella. Imurin täyteen lataamiseen kuluu noin 6 tuntia. Merkkivalo ilmoittaa lataamisen tarpeesta. Imuri pysyy itsestään pystyssä. RotaryClean toiminnon avulla puhdistat suodattimen erittäin helposti.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BBH6PZ00 Athlet varsi imuri, punainen
Takaisin ylös