Bosch

BBH6PZ00 Athlet varsi imuri, punainen

SKU
HH1005276
269,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Johdottomalla Bosch Zoo'o ProAnimal BBH6ZOOO varsi-imurilla työskentely on vaivatonta ja nopeaa rajoittamattoman työskentelysäteen ansiosta. ProAnimal Brush- elektroninen harjasuulake puhdistaa tehokkaasti kaikilta alustoilta. Ylimääräinen harjasosa on ideaalinen lemmikkieläinten karvoille. Imurin tehokkaassa akussa riittää virtaa jopa 60 minuutiksi, joten saat imuroitua suuremmatkin pinta-alat yhdellä latauksella. Johdoton imuri ja monipuoliset lisävarusteet helpottavat sen käyttöä kalusteiden alla ja kulmissa. Vain 3 kg painava. Tehokkaassa litium-ion-akussa riittää virtaa jopa 60 minuutiksi yhdellä latauksella. Imurin täyteen lataamiseen kuluu noin 6 tuntia. Merkkivalo ilmoittaa lataamisen tarpeesta. Imuri pysyy itsestään pystyssä. RotaryClean toiminnon avulla puhdistat suodattimen erittäin helposti.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BBH6PZ00 Athlet varsi imuri, punainen
Takaisin ylös