Bosch

KETJUSAHA AKE 40 S

SKU
HH1004053
Tarjoushinta 97,30 € norm. 139,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Erittäin kevyt ja kätevä ketjusaha Bosch AKE 40 S. Tarkka sahaus: 1800 W:n moottori ja laatuketju. Kätevä: SDS-järjestelmä ketjun helppoon vaihtamiseen ja kiristämiseen. Laadukas: luja muotoilu pitkään käyttöikään. <br><br> <b>Ominaisuudet</b><br> Bosch-SDS ketjun työkaluttomaan vaihtamiseen ja kiristämiseen<br> 9 m/s ketjunopeus optimaaliseen sahaustehoon<br> Salamannopeasti toimiva turvajarru (Quick Stop) <br> Luja rakenne erityisen pitkään käyttöikään<br> Ergonominen kahva puiden sahaamiseen ja kaatamiseen<br> Teräspiikit lujaan ja turvalliseen pitoon<br> Suuri öljysäiliö (200 ml) öljymäärän näyttöikkunalla<br> Teräksinen ketjusieppo<br><br> <b>Tekniset tiedot</b><br> Moottorin teho: 1.800 W<br> Laipan pituus: 40 cm<br> Ketjun nopeus: 9 m/s<br> Vetolenkin leveys: 1,1 mm<br> ketju: Kromiketju <br> Paino (sis. ketjun ja laipan): 4,1 kg<br> SDS-järjestelmä<br> Automaattinen voitelu<br> Quick Stop<br><br>
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Kaikki lähtee
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:KETJUSAHA AKE 40 S
Takaisin ylös