Bosch

MCM3201B-monitoimikone

SKU
HH1005256
89,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kompakti Bosch MCM3201B -monitoimikone, jossa useita toimintoja. Moottori 800 W. Lue lisää ja tilaa!
MultiTalent 3 on kompakti ja monipuolinen keittiöapulainen, jossa on useita toimintoja. Se tekee ruoanvalmistuksesta ja leivonnasta hauskaa ja helppoa! Tehosekoittimessa on MultiLevel6-terä: aina hyvä lopputulos kolmen tuplaterän ansiosta – raaka-aineet pilkkoutuvat tarkasti, pirtelöt ja smoothiet sekoittuvat täydellisesti. Lisävarusteet voi säilyttää kulhossa, jolloin ne ovat nopeasti käytettävissä. Varusteet on helppo asettaa paikalleen merkkien avulla. Pilkkominen, raastaminen, sekoittaminen ja paljon muuta onnistuu monipuolisten lisävarusteiden ja monitoimiterien sekä MultiLevel6-terän avulla. Mahtuu pieneenkin keittiöön kapean muotoilun ja pienemmän moottoriosan ansiosta. Lisävarusteet kestävät konepesun. <br><br> 800 watin moottori, 2 nopeusvalintaa ja pulssitoiminto. <br> Monitoimiterä ruostumatonta terästä<br> Läpinäkyvä muovikulho 3 l (maks. 0,8 kg:n taikinalle), jonka kannessa täyttöaukko ja syöttölaite<br> Muovinen tehosekoitin, til. 1 l<br> Soveltuu myös jäämurskan tekemiseen. <br> Käännettävä raastinterä (hieno/karkea) ja käännettävä viipalointiterä (ohut/paksu) <br> Terien materiaali: ruostumaton teräs<br> Vaahdotuslevy kerman ja valkuaisten vaahdottamiseen. <br> Kaikki muoviosat, jotka ovat kosketuksissa ruokaan, ovat BPa:ttomia. <br> Turvalukitus kulhossa ja kannessa<br> Kumijalat <br> SmartStorage: varusteet säilyvät kätevästi kulhossa. <br> Johtokotelo <br> 1 x kansi, 1 x kulho, muovia 500 g, 1 x tehosekoitin, muovi, 1 x raastinterä, käännettävä, 1 x vatkauskiekko, 1 x raastinterä, käännettävä, 1 x syöttölaite, 1 x veitsiterä, 1 x reline lisävarusteille <br> Paino 3,5 kg.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MCM3201B-monitoimikone
Takaisin ylös