Katso iso kuva
PSF 65 -maaliruisku

Bosch
PSF 65 -maaliruisku

89,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Kun tarvitaan tasaista maalausjälkeä nopeasti, tarjoaa Bosch PSF 65 -maalin ruiskutusjärjestelmä kaiken mitä tarvitset. Järjestelmä soveltuu keskisuuriin ja suuriin kohteisiin. PSF 65 -sähkömaaliruiskulla teet kaikki työt hetkessä, olipa kyse sitten maalin, petsin tai vaikkapa öljyn ruiskuttamisesta.

SprayControl-tekniikan ansiosta maali kohdistuu tarkasti ja vain vähän maalisumua leviää ympäristöön. Suuttimen keilan voi kääntää joko vaaka- tai pystysuoraan tai tehdä keilasta pyöreän. 4-portainen maalimäärän säätö tarjoaa sopivan maalimäärän, maalasit sitten ohuesti laveeraamalla tai reilusti peittäen.

Letkun ja johdon säilytysjärjestelmä yhdessä paineilmakoneiston kanssa tekee käytöstä ja säilytyksestä todella kätevää. Alle 3-kiloinen, kantohihnalla varustettu yhdistelmä on helppo pitää mukana myös tikapuilla. Taukoja varten laitteessa on taukopidike. Bosch SDS -puhdistusjärjestelmä tekee laitteesta helpon puhdistaa.

● Sähkökäyttöinen, ottoteho: 280 W
● Ruiskutusteho: 0 – 130 g/min
● Sumutusteho: 65 W
● Maalin levitys: 5 m² 10 minuutissa
● Säiliön tilavuus: 600 ml
● Soveltuvuus eri maaleille:
- ohentamattomana: vesi, tapetinirrotusaine, petsit, öljyt, kuultovärit, kyllästysaineet, ruostesuojapohjusteet. - vähintään 10 % ohennettuna: liuotin- tai vesiohenteiset lakkavärit, pohjavärit, lämpöpatterimaalit, ajoneuvon peitelakat, paksukalvokuultovärit
- laite ei sovellu dispersiovärien (seinämaalien) käsittelyyn
● Koneen paino: 2,8 kg
● Letkun pituus: 1,8 m
● 3-portainen suutin
● 4-portainen maalimäärän säätö
● Pehmustettu
● Pehmeä Softgrip-kahva
● Mukana opastava harjoittelu-DVD, mittakuppi (1 dl), kantohihna, värisäiliö (6 dl)
● 2 vuoden takuuKerro kaverille