Bosch

ROBOTTIRUOHONLEIKKURI INDEGO 350 CONNECT

Rating:
100% of 100
SKU
HH1004094
Tarjoushinta 749,00 € norm. 1 149,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Bosch Indego 350 Connect -robottiruohonleikkuri leikkaa max. 350 neliön nurmikon automaattisesti ja nopeasti. Osta heti!
Bosch Indego 350 Connect on innovatiivinen robottiruohonleikkuri,jossa on kätevä etäkäyttötoiminto. Miellyttävän helppokäyttöinen etäkäynnistys kotoa, linja-autosta, lomalta tai mistä tahansa muusta paikasta älykkään Bosch-laitesovelluksen välityksellä. Automaattinen kalenteritoiminto varmistaa leikkurin helpon käytön. Kartoituksen jälkeen Indego antaa leikkuukertojen aikavälisuosituksen, joka sopii nurmikkosi koolle. Käyttäjän ei tarvitse enää uhrata aikaansa nurmikon leikkuuseen. Kun Indego on aktivoitu, se leikkaa nurmikon automaattisesti. Ruohonleikkuri palaa lataustelakkaan automaattisesti, kun sen akku täytyy ladata.<br><br>Bosch Indego 350 Connect soveltuu pienemmille nurmialueille, joiden koko on maksimissaan 350 m².<br><br> <b>Ominaisuudet:</b><br> <b>- Helposti tehtävät asetukset.</b> Ruohonleikkuun käynnistys, tauko ja toiminnan peruutus ja leikkuuaikataulujen asetus ja muokkaus myös etäkäyttöisesti sovelluksen avulla.<br> <b>- Tehokas.</b> Indegon Logicut-järjestelmä kartoittaa nurmikon muodon ja koon ja laskee tehokkaimman leikkuureitin. Se muistaa leikkaamansa alueen.<br> <b>- Leikkuukaistojen suunnanvaihto-ominaisuus.</b> Yhdensuuntaisten leikkuulinjojen strategia vaihtaa leikkuukaistojen suunnan jokaisen uuden leikkuukerran yhteydessä, jotta nurmikko ei rasitu liikaa.<br> <b>- Leikkutyön tallentaminen muistiin.</b> Tallenna leikkuutyö muistiin. Näin voit mennä leikatulle nurmialueelle sillä aikaa, kun Indego leikkaa loppualueen.<br> <b>- Monipuoliset anturit tunnistavat esteet.</b> Ruohonleikkuri kiertää esteet ja jatkaa sitten leikkaamista laskettua reittiä pitkin.<br> <b>- Käyttöliittymä ja automaattinen kalenteritoiminto</b>. Nämä toiminnot mahdollistavat Indegon helpon ohjelmoinnin ja käytön.<br> <b>- Taloudellinen sähkönkulutus.</b> Indego kuluttaa sähköä vähän ja vähentää melua ja ilman saastumista bensiinimoottorisiin ruohonleikkureihin verrattuna.<br><br> <b>Tekniset tiedot:</b><br>- Akun tyyppi: Litiumioni<br>- Akun jännite: 18 V<br>- Akun latausaika: 45 min<br>- Akun käyntiaika: 30 min<br>- Suositeltava nurmikon pinta-ala: enintään 350 m²<br>- Leikkuuleveys: 19 cm<br>- Leikkuujärjestelmä: 3 kääntyvää terää<br>- Paino: 7,5 kg<br>- Säädettävä leikkuukorkeus (3-portainen): 30 - 50 mm<br>- Leikkuunopeus: 40 cm/s<br>- Pystyy leikkaamaan rinteissä, maksiminousu 27 %<br>- Logicut-navigointijärjestelmä<br>- Langattoman yhteyden teknologia<br>- Intuitiivinen näyttö<br>- Automaattinen kalenteritoiminto<br>- Bioleikkuutoiminto<br>- Multisensorit<br>- PIN-koodi ja hälytyslaitteisto<br>- Terän pikapysäytys<br>- Automaattinen latausjärjestelmä<br><br> <b>Toimitussisältö:</b><br><br>- Bosch Indego 350 Connect -robottiruohonleikkuri<br>- Lataustelakka<br>- Lataustelakan ruuvit ja kuusiokoloavain (F 016 800 468)<br>- Rajausjohto – 100 m (F 016 800 373)<br>- Rajausjohdon kiinnitystapit – 140 kpl<br>- Verkkolaite<br>- Johtoliittimet – 2 x
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Kaikki lähtee
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ROBOTTIRUOHONLEIKKURI INDEGO 350 CONNECT
Takaisin ylös