Bosch

Vitastyle MCP72GMB sitruspuserrin

SKU
HH1005571
89,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Bosch Vitastyle MCP72GMB sitruspuserrin
Bosch Vitastyle MCP72GMB sitruspuserrin MCP72GMB. Suuri mehusaanto pusertimen muotoilun ja liikkeen ansiosta. Puserrin sopii kaiken kokoisille hedelmille ‒ pienille lime-hedelmille ja suurille appelsiineille. 40 watin moottoriteho on riittävä kaikille sitrushedelmille. 1000 ml lasikarahvi ‒ mehua riittää koko perheelle. Sopii myös pienille määrille. Puserra esim. yhden limen mehu vain pusertimella, lasikannua ei tarvitse käyttää. Mukana kansi mehun jääkaappisäilytystä varten. Elegantti lasikarahvi sopii sellaisenaan ruokapöytään. Kaikki muoviosat, jotka ovat kosketuksissa ruokaan, ovat BPA-vapaita.Puhdistus</SubHeader Automaattinen tippalukko auttaa pitämään pöytätason puhtaana kun moottoriyksikkö irrotetaan. Käytönjälkeinen puhdistus on helppoa: mm. karahvin, siivilän, puserrinosan sekä kannen voi pestä astianpesukoneessa. Kätevä säilyttää: mukana tiivis kansi karahville. Suojakannen ansiosta sitruspuserrin pysyy puhtaana ja käyttövalmiina.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vitastyle MCP72GMB sitruspuserrin
Takaisin ylös