Bosch

VitaStyle MMBM7G3M Mix2Go -blenderi

SKU
HH1005396
89,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Bosch Vitastyle MMBM7G3M Mix2Go -blenderillä murskaat jääkuutiot ja pakastetut hedelmät. Lue lisää ja tilaa!
Moottorin teho (350 W) riittää moneen käyttötarkoitukseen. Korkealaatuinen ThermoSafe-lasi on turvallinen myös kuumia keittoja ja kylmiä juomia valmistettaessa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä on ihanteellinen sekoittamiseen ja hienontamiseen. Soveltuu myös jääkuutioiden sekä pakastettujen hedelmien käsittelyyn. Valittavana on kaksi nopeusasetusta. Terä on irrotettavissa pesua varten. Varusteet voi pestä astianpesukoneessa (moottoriosaa lukuun ottamatta). Teräsrungossa on kiiltäviä yksityiskohtia. Laadukas ThermoSafe-tehosekoitin 0,6 l. Kestävistä Tritan-varusteista ei irtoa makua ruokaan. Ruoat kanssa kosketuksissa olevat muoviosat eivät sisällä BPA:aa. Tritan 2Go-pullo (500 ml) kulkee helposti mukana. Minileikkuri 200 ml sopii pähkinöiden, yrttien ja sipulien hienontamiseen. Materiaali: tritan.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:VitaStyle MMBM7G3M Mix2Go -blenderi
Takaisin ylös