Bosch

Yleiskone turkoosi MUM58020

SKU
HH1005569
239,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Bosch yleiskone turkoosi MUM58020. Moottoriteho: 1000 W. 3D PlanetaryMixing: Nopeaa ja perusteellista sekoittamista kolmisuuntaisen liikkeen ansiosta. 7 nopeussäätöä ja käynnistyskytkin. Elektroninen kierrosnopeuden säätö. Laajennettavissa useilla eri lisävarusteilla. Johtokotelo. EasyArmLift: Sekoitusvarren saa siirrettyä kolmeen eri asentoon helposti nappia painamalla. Helppo pitää puhtaana. Pehmeä käynnistys. Automaattinen parkkiasento helpottaa kulhon täyttämistä. Suuri kulho harjattua terästä (3,9 l), jopa 2,7 kg kakkutaikinalle tai 1,9 kg hiivataikinalle. Taikinakoukku, pallovispilä ja tehovispilä. Vihannesleikkuri, jossa 3 terävaihtoehtoa: käännettävät raastin- ja viipalointiterä sekä raasteterä. Muovinen tehosekoitin, tilavuus 1.25 l. Mukana käytännölllinen tarvikepussi tumman harmaa varusteiden säilytykseen esim. kulhossa. Läpinäkyvä kansi täyttöaukolla. Interaktiivinen resepti DVD, jossa myös ohjeet lisävarusteiden käyttöön. Kaikki muoviosat, jotka ovat kosketuksissa ruokaan, ovat BPA-vapaita. Kumijalat. Turvallinen ylikuumenemissuojan ansiosta. Käynnistysvarmistus
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Yleiskone turkoosi MUM58020
Takaisin ylös