Kiteen Huonekalutehdas

Seniori-tuoli, pähkinä

SKU
HH1015080
339,00 €
Toimitus suoraan toimittajalta, toimitusaika noin 2 viikkoa

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kotimaisessa Seniori-tuolissa on korkea istumakorkeus ja leveä istuinosa. Laadukasta massiivikoivua. Ostoksille!
Jämerä, ajattomasti muotoiltu Seniori-tuoli on turvallinen valinta. Hieman normaalia korkeampi istumakorkeus (49 cm) helpottaa istumista ja nousemista. Istuinosa on leveämpi kuin perinteisessä tuolissa. <br><br> Seniori-sarja on aito ja alkuperäinen senioreille suunniteltu kotimainen mallisto. Laadukkaasta massiivikoivusta valmistetut kalusteet ovat kestäviä. Sarjan ekologisesti viimeistellyt tuotteet tuovat arjen mukavuutta ja helppoutta kotiin. Sopivat jokaiseen ympäristöön, jokaiselle meistä. <br><br> • Koko: 98 x 48 x 45 cm.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Takuuaika kuukausina 12
Toimittajan väri pähkinä
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Seniori-tuoli, pähkinä
Takaisin ylös