Kiteen Huonekalutehdas

Seniori-yöpöytä, koivu

SKU
HH1015064
299,00 €
Toimitus suoraan toimittajalta, toimitusaika noin 2 viikkoa

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kotimainen Seniori-yöpöytä on turvallinen ja kestävä. Lukittava vetolaatikko ja vetotaso. Laadukasta massiivikoivua. Tilaa nyt!
Jämerä Seniori-yöpöytä on turvallinen ja kestävä valinta makuuhuoneeseen. Lukittava vetolaatikko mahdollistaa arvokkaiden esineiden turvallisen säilyttämisen. Vetotaso tuo merkittävästi lisää laskutilaa. Sopii jokaiseen makuuhuoneeseen. Tarkasti viimeistelty kokonaisuus edustaa suomalaista linjakkuutta parhaimmillaan. <br><br> Seniori-sarja on aito ja alkuperäinen senioreille suunniteltu kotimainen mallisto. Sarjan tuotteet tuovat arjen mukavuutta ja helppoutta kotiin. Ekologisesti viimeistellyt tuotteet sopivat jokaiseen ympäristöön, jokaiselle meistä. Laadukasta massiivikoivua. • Koko: 70 x 37 x 36 cm.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Takuuaika kuukausina 12
Toimittajan väri koivu
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Seniori-yöpöytä, koivu
Takaisin ylös