LG

LG Super UHD 4K TV - 49” 49SK8000PLB

SKU
HH1049793
Tarjoushinta 699,00 € norm. 749,00 €
Toimitus suoraan toimittajalta, toimitusaika 3-4 arkipäivää

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

LG 49SK8000PLB on Nano Cell -tekniikkaa käyttävä Super UHD Smart TV. 49-tuumaisessa televisiossa on minimalistinen muotoilu ja metalliset kehykset. Yhdessä älykkään a7(Alpha7) -prosessorin kanssa LG TV:n eksklusiivinen prosessointiteknologia tuottaa rikkaat värit ja syvät yksityiskohdat, herättäen piilotetun kauneuden eloon.
LG 49SK8000PLB on Nano Cell -tekniikkaa käyttävä Super UHD Smart TV. 49-tuumaisessa televisiossa on minimalistinen muotoilu ja metalliset kehykset. Yhdessä älykkään a7(Alpha7) -prosessorin kanssa LG TV:n eksklusiivinen prosessointiteknologia tuottaa rikkaat värit ja syvät yksityiskohdat, herättäen piilotetun kauneuden eloon.<br><br> Televisio soveltuu kaikkiin kotitalouksiin, sillä siinä on teräväpiirtokanavia tukevat DVB-T2, DVB-C HD ja DVB-S2 -digivirittimet. Siinä on myös CI+-liitäntä maksu-tv-kanavia varten, ja voit kiinnittää sen seinälle VESA-standardin mukaisella telineellä. LG:n Nano Cell -teknologia parantaa sekä värientoistoa että katselukulmaa. Kuvapaneelin lisäsuodatin sisältää nanometrin kokoisia partikkeleita, jotka imevät ylimääräistä valoa itseensä. Tämän ansiosta värit toistuvat realistisina myös sivusta katsottuna.Television Active HDR -ominaisuus tukee sekä Dolby Vision- että HDR10 -standardeja.<br><br> LG webOS 4.0 -käyttöjärjestelmä on hiottu todella helppokäyttöiseksi, parantaen ja helpottaen katselukokemustasi. Mukana tulevan Magic Remote -säätimen avulla voit helposti ohjata televisiota liike- ja ääniohjauksella. Se kuluttaa vähemmän aikaa sisällön etsimiseen ja antaa enemmän aikaa nauttimiseen. LG:n sovellusvalikoimasta löydät runsaasti sisältöä, kuten pelejä, musiikkisovelluksia, maksullisia TV-kanavia ja elokuvapalveluita. Sovelluksina mm: Netflix, Viaplay, Youtube, Watson, YLE Areena ja Ruutu.<br><br> Sisäänrakennetun WiFi-yhteyden avulla liität television helposti kotiverkkoon ja Magic Mobile Connection -yhteydellä voit nauttia älypuhelimesi sisällöstä helposti suurella kuvaruudulla. Voit toistaa mediatiedostoja myös television USB-portin kautta, sekä voit tallentaa TV-ohjelmia ulkoiselle kovalevylle.<br><br> 49” Edge LED –paneeli<br> a7(Alpha7) –prosessori<br> Local Dimming ( täysmatriisi himmennys )<br> 100 Hz natiivipaneeli<br> Aktiivi HDR10 Pro, HLG<br> Nano Cell Display<br> True Color Accuracy<br> Ääniohjaus<br> Dolby Atmos<br> Hbb TV<br> Digivirittimet: antenni; DVB-T2, kaapeli; DVB-C HD, satelliitti; DVB-S2<br> WiFi Direct, WiDi, DLNA<br> USB-tallennus ja ajansiirto ulkoiselle kovalevylle<br> TV-sovelluksia, mm: Netflix (4K-tuki), Viaplay, Youtube, Watson, YLE Areena, Ruutu<br> Wireless Sound Sync<br> Bluetooth<br> Liitännät: 4 x HDMI, 3 x USB, kuulokeliitäntä, digitaalinen audio (optical), Ethernet (LAN)<br> Magic remote vakiona<br> VESA 200 x 200<br> Mitat (LxKxS) 1096 x 707 x 249<br> Paino 15.5 kg<br> Energialuokka A+
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Kaikki lähtee
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LG Super UHD 4K TV - 49” 49SK8000PLB
Takaisin ylös