LG

LG Ultra HD 4K TV - 43” 43UK6750PLD

SKU
HH1049801
Tarjoushinta 489,00 € norm. 529,00 €
Toimitus suoraan toimittajalta, toimitusaika 3-4 arkipäivää

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Mitä korkeampi resoluutio, sitä paremmin kuvan yksityiskohdat näkyvät. LG UHD TV:n resoluutio on nelinkertainen verrattuna Full HD -televisioihin. Kuvat ovat siis 4 kertaa selkeämmät.
Mitä korkeampi resoluutio, sitä paremmin kuvan yksityiskohdat näkyvät. LG UHD TV:n resoluutio on nelinkertainen verrattuna Full HD -televisioihin. Kuvat ovat siis 4 kertaa selkeämmät. Kuvat ovat samanlaiset kaikista katselukulmista LG UHD TV säilyttää värit tarkemmin ja antaa kaikkien nauttia loistavasta kuvasta, missä he sitten istuvatkaan. Autenttisen kuvan ydin Neliydinprosessori vähentää jatkuvasti häiritsevää kohinaa ja parantaa terävyyttä myös korottaessaan alhaisemman resoluution kuvia lähes 4K-kuvanlaadun tasolle. Tehostettua huippukirkkautta LG:n Ultra Luminancen ansiosta voit nauttia eloisammista kuvista ja suuremmasta kirkkaudesta, kun se tummentaa tummia ja kirkastaa kirkkaita osia entisestään. Aktiivinen 4K HDR tekee kuvasta todentuntuisen HDR (High Dynamic Range, suuri dynaaminen alue) on kuvanlaadun uusi standardi. Se näyttää pienetkin yksityiskohdat ja värit todentuntuisina laajemmalla kontrastilla. LG UHD TV tukee useita HDR-formaatteja, mukaan lukien HDR10 Pro ja HLG Pro.<br> DTS Virtual: X antaa äänelle lisäulottuvuutta DTS Virtual: X antaa monikanavaisen äänikokemuksen. Se mahdollistaa rikkaan äänen vain television omia sisäänrakennettuja kaiuttimia käyttäen. Hienostunut sekä sisältä että ulkoa Tyylikkäiden metallikehysten ansiosta malli on entistäkin häikäisevämpi ja modernimpi.<br><br> CI-modulipaikka Kyllä<br> HDMI -porttien määrä 4<br> Liitännät RF In (Satellite input),Composite In (AV),USB,RJ45,HDMI<br> Näytön koko, " 43<br> Näytön resoluutio, pikseliä 3840 x 2160<br> Paneelin tyyppi IPS<br> Näytön resoluutio UHD<br> Teksti-TV Kyllä<br> Tiedonsiirto<br> Bluetooth Kyllä<br> TV-viritin<br> Analoginen viritin Kyllä<br> Elektroninen ohjelmaopas EPG Kyllä<br> Virittimen tyyppi DVB-S,DVB-T,DVB-S2,DVB-C,DVB-T2<br> Virranhallinta<br> Virrankulutus valmiustilassa, W 0.5<br> Wi-Fi Kyllä
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Kaikki lähtee
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LG Ultra HD 4K TV - 43” 43UK6750PLD
Takaisin ylös