LG

LG Ultra HD 4K TV - 65” 65UK6500PLA

SKU
HH1049794
999,00 €
Toimitus suoraan toimittajalta, toimitusaika 3-4 arkipäivää

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

LG 65UK6500PLA on tarkalla Ultra HD-resoluutiolla varustettu Smart TV. 65-tuumaisessa televisiossa on tyylikäs muotoilu ja metalliset kehykset.
LG 65UK6500PLA on tarkalla Ultra HD-resoluutiolla varustettu Smart TV. 65-tuumaisessa televisiossa on tyylikäs muotoilu ja metalliset kehykset. Televisio soveltuu kaikkiin kotitalouksiin, sillä siinä on teräväpiirtokanavia tukevat DVB-T2, DVB-C HD ja DVB-S digivirittimet. Siinä on myös CI+-liitäntä maksu-tv-kanavia varten, ja voit kiinnittää sen seinälle VESA-standardin mukaisella telineellä. Aktiivinen 4K HDR tekee kuvasta todentuntuisen HDR (High Dynamic Range, suuri dynaaminen alue) on kuvanlaadun uusi standardi. Se näyttää pienetkin yksityiskohdat ja värit todentuntuisina laajemmalla kontrastilla ja mukautuu kuvaruuden kirkauteen juuri oikealla tavalla.<br><br> IPS-paneelin ansiosta kuvat näkyvät vääristymättöminä myös sivulta katsottuna. LG UHD TV tukee useita HDR-formaatteja, mukaan lukien HDR10 Pro ja HLG Pro.<br> LG webOS 4.0 käyttöjärjestelmä on hiottu todella helppokäyttöiseksi, parantaen ja helpottaen katselukokemustasi. Lisävarusteena hankittavan Magic Remote -kaukosäätimen avulla voit helposti ohjata televisiota liike- ja ääniohjauksella. Se kuluttaa vähemmän aikaa sisällön etsimiseen ja antaa enemmän aikaa nauttimiseen. LG:n sovellusvalikoimasta löydät runsaasti sisältöä, kuten pelejä, musiikkisovelluksia, maksullisia TV-kanavia ja elokuvapalveluita. Sovelluksina mm: Netflix, Viaplay, Youtube, Watson, YLE Areena ja Ruutu. Sisäänrakennetun WiFi-yhteyden avulla liität television helposti kotiverkkoon ja Magic Mobile Connection -yhteydellä voit nauttia älypuhelimesi sisällöstä helposti suurella kuvaruudulla. Voit toistaa mediatiedostoja myös television USB-portin kautta, sekä voit tallentaa TV-ohjelmia ulkoiselle kovalevylle.<br><br> 65” IPS-paneeli<br> 100 Hz natiivipaneeli<br> LG webOS 4.0, Magic Zoom<br> Active 4K HDR<br> Wide Viewing angle<br> HDR Effect<br> True Color Accuracy<br> 4K Resolution Upscaler<br> Hbb TV<br> Digivirittimet: antenni; DVB-T2, kaapeli; DVB-C HD, satelliitti; DVB-S2<br> WiFi Direct, WiDi, DLNA<br> USB-tallennus ja ajansiirto ulkoiselle kovalevylle<br> TV-sovelluksia, mm: Netflix (4K-tuki), Viaplay, Youtube, Watson, YLE Areena, Ruutu<br> Wireless Sound Sync<br> Bluetooth v4.2<br> Liitännät: 4 x HDMI, 2 x USB, digitaalinen audio (optical), Ethernet (LAN)<br> Magic remote valmius<br> VESA 300 x 300<br> Koko jalustalla ( LxKxS) 1456 x 906 x 269<br> Paino 26.3 kg<br> Energialuokka A
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LG Ultra HD 4K TV - 65” 65UK6500PLA
Takaisin ylös