Lataa

Wilfa

Wilfa wilfa

Wilfa on skandinaavinen pienkodinkoneyritys, jonka monipuolisen valikoiman vahvoina tuotekärkinä ovat kahvinkeittimet, tehosekoittimet ja mehupuristimet. Wilfa panostaa erityisesti muotoiluun, laatuun ja turvallisuuteen ja tarjoaa erinomaisia arjen kokemuksia ja kestäviä tuotteita kotiin.

Wilfa – it’s not home without it.


Varmista sopiva ilmankosteus kotonasi

Hyvä ilmanlaatu kotona lisää hyvinvointiasi. Sopiva sisäilman kosteus on tärkeää sekä terveyden, viihtyvyyden että ympäristön kannalta. Varsinkin lämmityskaudella kannattaa seurata sisäilman kosteustasapainoa.

Liian alhainen ilmankosteus kuivattaa ihoa ja limakalvoja ja tuntuu paitsi epämiellyttävältä, myös vaikeuttaa hengitysteiden limakalvojen toimintaa. Ilman kuivuus vaikuttaa myös siihen, miten koet lämpötilan. Kuiva ilma saa huoneilman tuntumaan kylmemmältä – on helpompaa ja energiatehokkaampaa nostaa ilmankosteutta sen sijaan, että lämmittää lisää. Liian kuiva sisäilma vaikuttaa myös asumisviihtyvyyteen ja asunnon materiaaleihin: parketti ja puiset huonekalut halkeilevat, viherkasvit kärsivät ja pöly leijuu ilmassa.

Ilmankostuttimella helpotat kuivan talvi-ilman aiheuttamia oireita. Wilfan ultraäänikostuttimet tuottavat hienojakoista, helposti ilmaan leviävää höyryä ja ovat erittäin hiljaisia ja turvallisia käyttää.

Lue lisää ja katso tarjoukset

18 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction
 1. CWK-2000G Classic vedenkeitin
  Wilfa
  CWK-2000G Classic vedenkeitin
  Tarjoushinta 34,00 € norm. 59,90 €
 2. PE-12S perkolaattori
  Wilfa
  PE-12S perkolaattori
  Tarjoushinta 49,90 € norm. 79,90 €

18 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction
Takaisin ylös