Katso iso kuva
Series 3 3050CC -parranajokone

Braun
Series 3 3050CC -parranajokone

139,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Braun Series 3 3050CC -partakoneen kolmen toiminnon ajopää ajaa sekä pitkät että lyhyet partakarvat kerralla tehokkaasti. Kolme leikkuria kelluvat erikseen, ja näin takaavat tarkan ja mukavan ajon. Keskitrimmeri leikkaa pidemmät ja hankalat karvat ja ympäröivät SensoFoil-leikkurit ajavat tarkasti loput. Tämä on testattu jopa kolmen päivän sängellä - ja homma toimii. Leikkurien MircoComb-muotoilu ohjaa pidemmätkin karvat terän armoille.

Koneessa on myös kätevä tarkkuusasetus, jolla yksi leikkureista kytketään pois päältä, jolloin pääset ajamaan pienemmiltä alueilta, kuten nenän alta, tarkasti. Tehokas trimmeriosa viimeistelee parran ja pulisonkien rajapinnat tarkasti. Parranajokone on vesitiivis, joten voit ajaa parran vaikka suihkussa, käyttää partageeliä tai -vaahtoa sekä huuhdella parranajokoneen käytön jälkeen.

Tehokas 3-toimintoinen puhdistusasema lataa, puhdistaa ja voitelee koneen napin painalluksella ja pitää koneen uudentuntuisena pitkään. Tehokas NiMH-akku latautuu tunnissa ja takaa 45 minuuttia ajoaikaa yhdellä latauksella. Mukana puhdistusaseman lisäksi puhdistusainepakkaus, puhdistusharja, Smart-Plug sekä teräsuoja. 2 vuoden takuu.Kerro kaverille