Braun

Shaver Series 7 7840s black partakone

SKU
HH1005272
239,00 €
Toimitus suoraan toimittajalta, toimitusaika 3-4 arkipäivää

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Shaver Series 7 7840s black partakone tekee yhdellä vedolla sen mitä muut tekevät kahdella.
Uuden sukupolven Braunin edistynein huippuluokan parranajokone, joka tarjoaa erinomaisen ajotuloksen. Ainutlaatuisen ja älykkään ääniaaltotekniikan 10 000 mikrovärähdystä auttaa poistamaan enemmän partakarvoja jokaisella vedolla ja takaa Braunin tarkimman ja miellyttävimmän parranajon. Kaikki Series 7 - parranajokoneet on valmistettu kokonaan Saksassa. Niissä yhdistyvät kehittynein tekniikka ja muotoilu. Laitteissa on ergonominen muotoilu, tyylikäs matta metalliväri ja huippuluokan nestekidenäyttö. <br><br> Erityisen kapea ajopää sisältää neljä erikoistunutta ajo-osaa. Kapeutensa ansiosta sillä voi ajaa myös hankalat alueet kasvojen reunoilla ja nenän alla, jotka isommilla parranajokoneilla on hankala ajaa. Niistä jokainen on erikoistunut käsittelemään eri tyyppisiä karvoja ja nappaamaan itsepäisimmätkin karvat yhdellä vedolla. Vähemmän vetoja – suurempi ihomukavuus. <br><br> Kuten kaikki Braun-parranajokoneet, Series 7 ajaa suorin vedoin. Samaa kohtaa ei tarvitse ajaa kahta kertaa, mikä vähentää huomattavasti ihoärsytyksen riskiä. Braunin ääniaaltoteknologia havaitsee kasvojesi muodot ja mukautuu parran paksuuteen. Se siis lisää tehoa tiheämmissä kohdissa. Ihotyypistäsi ja mieltymyksistäsi riippuen voit valita viidestä eri ajotilasta, Hellävaraisesta Turboon. Kaikki napin painalluksella. <br><br> Series 7 -parranajokoneella voit ajaa kuivana tai märkänä ja käyttää vaahtoa tai geeliä, jotta saat entistä paremman liu´un ja sileämmän tunteen. Vesitiivis jopa viiteen metriin saakka, joten voit huuhdella ne kätevästi juoksevalla vedellä tai ajaa parran suihkussa. Suorituskykyinen litiumioniakku latautuu täyteen tunnissa. Yhden tunnin latauksella langatonta käyttöaikaa jopa 50 minuuttia. Laadukas näyttö osoittaa jäljellä olevan ajoajan.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Shaver Series 7 7840s black partakone
Takaisin ylös