BRIO

Combivaunut nukelle, fuksia

SKU
HH1005411
Tarjoushinta 69,95 € norm. 89,95 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Nuken Brio-combivaunut ovat kuin oikeat. Säädettävä työntöaisa, selkänoja ja jalkatuki. Yli 3 v. Ostoksille!
Nukenvaunut näyttävät aivan samalta kuin oikeat BRIO-lastenvaunut – kyllä näillä kelpaa työnnellä nukkevauvaa! Säädettävä työntöaisa (korkeus 44–78 cm) tekee vaunuista sopivat eri-ikäisille ja -pituisille nukkevauvan hoitajille. Selkänoja ja jalkatuki ovat säädettäviä. Vaunuissa on irrotettava pehmeä kantokoppa, reilun kokoiset pyörät, metallirunko ja jousitus. Kangasosat on tehty kestävästä materiaalista, ja ne voi puhdistaa pyyhkimällä kostealla liinalla. Vaunujen alla on tilava tavarakori. Aikuisen koottava. Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille. <bR><bR> Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Kaikki lähtee
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Combivaunut nukelle, fuksia
Takaisin ylös