Joie

Brisk™ LX -matkarattaat, citron + sadesuoja

SKU
HH1006542
199,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Joie Brisk™ LX -matkarattaat sopivat jo vastasyntyneelle. Selkänojan saa myös täysmakuulle. Ostoksille!
Tyylikkäät Brisk™ LX -matkarattaat sopivat jo vastasyntyneelle. Istuimen selkänojan saa kallistettua moneen asentoon, myös täysmakuulle. Säärituki on säädettävissä kahteen mukavaan asentoon. Säädettävän kuomun voi irrottaa. Viiden pisteen SoftTouch-valjaissa on suojukset. Kevyt sateenvarjorunko: rattaat on helppo taittaa pieneen tilaan. Kaikissa pyörissä on jousitus, joten rattaat kulkevat tasaisesti myös epätasaisilla pinnoilla. Kääntyvät etupyörät voi lukita haluttuun asentoon. Yhdellä polkaisulla toimivat ShoeSaver-jarrut suojaavat kenkiä. Mukavuutta tuovat kantokahva ja pehmustetut ergonomiset kahvat. Tilavaan tavarakoriin mahtuu paljon ostoksia. Mukana on sadesuoja. 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Citron
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Brisk™ LX -matkarattaat, citron + sadesuoja
Takaisin ylös