Etusivu Lapset TURVAISTUIMET JA KAUKALOT Turvakaukalot Britax/römer BABY-SAFE PLUS SHR II...
Katso iso kuva
BABY-SAFE PLUS SHR II -turvakaukalo, Flame Red/punainen

Britax/römer
BABY-SAFE PLUS SHR II -turvakaukalo, Flame Red/punainen

219,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Britax/römer BABY-SAFE PLUS SHR II -turvakaukalo tarjoaa monipuolista turvallisuutta pienokaiselle elämän ensihetkistä alkaen. Britax/römer Baby Safe Plus SHR II yhdistää kehittyneet turvallisuusominaisuudet ja innovatiivisen D-SIP®-sivutörmäyssuojan helppoon käytettävyyteen. Kaukalon voi kiinnittää selkä menosuuntaan auton 3-pisteturvavöillä joko etu- tai takapenkille (ei turvatyynyllä varustetuille paikoille) tai Britax/römer Baby Safe ISOFIX -jalustaan (ei kuulu hintaan, tilaa erikseen).

Britax/römer Baby Safe Plus SHR II -turvaistuimessa on turvallisuutta lisäävät D-SIP-sivutörmäyssuojat kaukalon molemmilla puolilla, jotka jakavat törmäyksen voimaa kaukalon koko kuoreen. Turvallisuudesta huolehtivat myös korkeat, pehmustetut sivutuet sekä säädettävät viisipistevaljaat, jotka on helppo säätää myös yhdellä kädellä.

Matkustusmukavuutta pienokaiselle tarjoavat korkeussuunnassa säädettävä niskatuki sekä istuimen sisäänrakennettu kallistusjärjestelmä, jonka ansiosta vastasyntynyt voi matkustaa melkein makuuasennossa. Käytännölliset, pehmustetut päälliskankaat voi irrottaa pesua varten.

Voit tehdä kätevän Travel System -järjestelmän ja yhdistää Britax Primo -turvakaukalon suoraan kaikkiin Britax-rattaisiin sekä CLICK & GO -adaptereilla myös muihin merkkirattaisiin (adapterit eivät sis. hintaan, tilaa erikseen).

BRITAX/RÖMER BABY SAFE PLUS SHR II -TURVAKAUKALO:
• Ryhmä 0+); lapsen paino maks. 13 kg
• Hyväksytty ECE R44/04 mukaan
• Mitat (k x l x s): 57 x 44 x 65 cm
• Paino 4,7 kg
• Kahden vuoden takuuKerro kaverille