Etusivu Lapset TURVAISTUIMET JA KAUKALOT Turvaistuimet Britax/römer DUALFIX-turvaistuin, Cosmos...
Katso iso kuva
DUALFIX-turvaistuin, Cosmos Black/musta

Britax/römer
DUALFIX-turvaistuin, Cosmos Black/musta

479,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Britax/römer DUALFIX on joustava ja pitkäikäinen turvaistuin, joka soveltuu aina lapsen syntymästä leikki-ikään asti. Istuimessa on vastasyntyneille tarkoitettu lisätukea antava sisätyyny sekä 360 asteen kierto. Kierron ansiosta lapsesi matkustaa aluksi selkä menosuuntaan aina 9 kiloon asti, jonka jälkeen voit helposti kääntää jalustassaan kiertyvän tuolin niin, että lapsi matkustaa kasvot menosuuntaan aina 18 kiloon asti. Lisäksi 90 asteen kierto helpottaa lapsen asettamista istuimeen ja tekee istuimesta helposti käytettävän.

Erittäin turvallinen istuin kiinnitetään autoon ISOFIX-kiinnikkeillä. Värimerkinnät vahvistavat, että jalkatuki on asennettu oikein. Istuimessa on korkeat, pehmustetut sivutuet, jotka antavat sivutörmäyssuojaa. Pivot Link -järjestelmä sekä viisipisteturvavöiden rintapehmusteet vähentävät eteenpäin suuntautuvaa liikettä törmäystilanteissa.

Istuimessa on moneen asentoon säädettävä selkänoja, mikä takaa lapselle mukavan nukkumisasennon. Lisäksi istuimessa on korkeussuunnassa säädettävä pääntuki sekä helposti yhdellä kädellä säädettävät valjaat. Päällinen on helppo irrottaa pesua varten valjaita poistamatta.

BRITAX/RÖMER DUALFIX -TURVAISTUIN:
• Ryhmä 0+/1; painosuositus: 0–18 kg
• ECE R44 -hyväksytty
• Asennus selkä menosuuntaan (0–18 kg) ja kasvot menosuuntaan (9–18 kg)
• Kiinnitys ISOFIX-tukijalalla auton ISOFIX-kiinnikkeisiin
• Mitat (k x l x s): 78 x 45 x 53 cm
• Paino 14,7 kg
• 2 vuoden takuuKerro kaverille