Katso iso kuva
KIDFIX II XP SICT -turvavyöistuin, Black Marble/musta
Britax/römer KIDFIX II XP SICT -turvavyöistuin,Cosmos Black/musta
Britax/römer
249,00 € (norm. 299,00 €)
Britax/BOB REVOLUTION PRO -rattaat, black/musta
 
Britax/BOB
499,00 € (norm. 699,00 €)
Britax/BOB REVOLUTION PRO -rattaat, Wilderness/vihreä
 
Britax/BOB
499,00 € (norm. 699,00 €)
Britax/BOB REVOLUTION PRO -rattaat, Red/punainen
 
Britax/BOB
499,00 € (norm. 699,00 €)

Britax/römer
KIDFIX II XP SICT -turvavyöistuin, Black Marble/musta

249,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Britax/römer KIDFIX II XP SICT on korkeaselkäinen turvavyöistuin, jonka XP-PAD-teknologia tarjoaa ainutlaatuista suojaa nokkakolareissa isommille lapsille. XP-PAD-teknologia vähentää etutörmäyksen voimaa ja poistaa mahdollisen etutörmäyksen tapahtuessa 30 % törmäyksen iskuvoimasta lapsesi kaula-alueelta.

Istuimen optimaalinen lantiovyö pitää lapsen tiivisti istuinta vasten iskun tapahtuessa. Istuimen Secure Guard -lantiovyönohjain varmistaa, että lantiovyö pysyy optimaalisella paikalla lonkkaluun kohdalla. Secure Guard antaa lisäturvallisuutta myös isommille lapsille aina 36 kiloon asti. Erinomaisen turvallisuuden tarjoavassa istuimessa on ensiluokkainen törmäyssuoja, jota tarjoavat korkeat ja pehmustetut sivutuet sekä säädettävä SICT-sivutörmäyssuoja, joka on irrotettavissa käytettäväksi vain auton oven puoleisella sivulla.

Lisäturvallisuutta istuimeen antaa myös lapselle turvallinen ja mukavan pehmeä ISOFIT-järjestelmä, joka mahdollistaa yksinkertaisen suoran kiinnityksen auton ISOFIX-kiinnityspisteisiin.

Istuimessa on intuitiiviset turvavyön ohjaimet, joiden ansiosta auton kolmipisteturvavyö asettuu oikein lapsen olan ja lonkan kohdalta maksimoiden lapsesi turvallisuuden matkan aikana. Istuimen V-kirjaimen muotoinen selkänoja varmistaa täydellisen sopivuuden myös lapsen kasvaessa. Selkänojassa on korkeussäädettävä päätuki. Ergonomisesti suunniteltu niskatuki tarjoaa miellyttävän lepoasennon. Pehmustettu päällinen on helppo irrottaa pesua varten.

BRITAX KIDFIX II XP SICT -TURVAVYÖISTUIN:
• Ryhmä 2/3, painosuositus 15–36 kg
• ECE 44 rev 4 -hyväksytty
• Kiinnitys autoon ISOFIT+ asennusjärjestelmällä auton ISOFIX-kiinnikkeisiin auton kolmipisteturvavyöllä kasvot menosuuntaan
• Mitat (k x l x s): 66–86 x 54 x 42 cm
• Paino: 7,4 kg
• 2 vuoden takuu.Kerro kaverille