Etusivu Lapset TURVAISTUIMET JA KAUKALOT Turvaistuimet Britax/römer MAX-WAY-turvaistuin, Cosmos...
Katso iso kuva
MAX-WAY-turvaistuin, Cosmos Black/musta

Britax/römer
MAX-WAY-turvaistuin, Cosmos Black/musta

289,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

PLUS TEST -hyväksytty Britax/römer MAX-WAY on helposti selkä menosuuntaan asetettava turvaistuin, joka soveltuu 9–25 kiloisille lapsille. Pienikokoinen, mutta monikäyttöinen istuin jättää enemmän jalkatilaa, mikä tekee siitä ihanteellisen istuimen erityisesti pienikokoisiin autoihin.

Turvallisesta asentamisesta huolehtii muotoiltu, istuimen vakautta parantava tukijalka, jossa on lukitusvarsi sekä helposti käytettävät alakiinnikkeet. Väriosoittimista näet, kun tukijalka on kiinnitetty oikein paikoilleen. Istuin asennetaan autoon tukijalalla ja alakiinnityshihnoilla sekä auton kolmipisteturvavyöllä tai kaksipistelantiovyöllä. Väriosoittimista näet, kun tukijalka on kiinnitetty oikein paikoilleen.

MAX-WAY-istuimessa on korkeat, pehmustetut sivutuet, jotka tuovat suojaa törmäystilanteisiin. Istuin on helppo säätää useaan eri kallistusasentoon, mikä takaa lapselle mukavan nukkumisasennon. Lisäksi istuimessa on korkeussuunnassa säädettävä pääntuki sekä viisipistevaljaat, jotka säätyvät näppärästi yhdellä kädellä. Valjaiden kiinnikkeiden solki pysyy menosuuntaan, joka helpottaa lapsen istuimeen laittamista ja vatsapehmuste lisää matkustusmukavuutta. Pehmustettu päällinen on nopeasti irrotettavissa pesuun ilman vöiden pujottelua.

BRITAX/RÖMER MAX-WAY -TURVAISTUIN:
• Ryhmä 1/2; painosuositus 9–25 kg
• ECE R44 -hyväksytty
• Asennus selkä menosuuntaan auton kolmipisteturvavyöllä/kaksipistelantiovyöllä, jalkatuella ja alakiinnityshihnoilla
• Mitat: (k x l x s): 64 x 45 x 64 cm; paino 7 kg
• Kahden vuoden takuuKerro kaverille