Britax/römer

MULTI-TECH III -turvaistuin, Cosmos Black

SKU
HH1020516
329,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Britax/Römer Multi Tech III -turvaistuin tarjoaa entistä parempaa sivutörmäyssuojaa 9–25-kiloiselle lapselle. Mahdollisuus käyttää entistä pidempään turvallisesti selkä menosuuntaan.
Monipuolinen Britax/Römer Multi-Tech III -turvaistuin tarjoaa 9–25-kiloiselle lapselle (noin 9 kk– 6-vuotiaalle) mukavaa ja turvallista matkantekoa joko selkä tai kasvon menosuuntaan matkatessa. <br><br>Muhkeassa istuimessa on korkeat ja pehmustetut sivutuet, jotka antavat ihanteellisen sivutörmäyssuojan. Selkä menosuuntaan asennettaessa istuimen saa tukevasti kiinni auton penkkiin alakiinnityshihnalla. Lisävakautta tuo jalkatuki. Asennusilmaisin varmistaa, että istuin on asennettu oikein. <br><br>Matkustusmukavuutta tuovat vöiden rintapehmusteet ja lapsen pituuden mukaan säädettävä pääntuki. Turvaistuimessa on yhdellä kädellä helposti säädettävät ja avattavat 5-pistevaljaat sekä erikokoisille vartalotyypeille sopiva, leveyssuunnassa säädettävä istuinosa. Konepestävät istuinsuojat helpottavat puhtaanapitoa. <br><br>Ryhmä 1 ja 2: 9–25 kg/9 kk–6 v. <br>Mitat (k x l x s): 62–72 x 45 x 48 cm <br>Paino 10,5 kg <br>2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MULTI-TECH III -turvaistuin, Cosmos Black
Takaisin ylös