Katso iso kuva
Primo-turvakaukalo + BRIO-ISOFIX-jalusta, Blue Sky/sininen

Britax/römer
Primo-turvakaukalo + BRIO-ISOFIX-jalusta, Blue Sky/sininen

189,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Lapsiperheen täydelliseen turvakaukalosettiin kuuluu Britax/römer Primo -turvakaukalo sekä BRIO- ISOFIX-jalusta. Britax/römer Primo on joustava, monikäyttöinen turvakaukalo, joka tarjoaa mukavan matkantekoa pienokaisellesi elämän ensihetkistä alkaen.

BRIO-ISOFIX -jalustan avulla saat asennettua BRIO Primo -turvakaukalon auton kaikille istuimille, joilla ei ole Airbag-turvatyynyä. BRIO-jalustaan turvakaukalon saa napsautettua kätevästi ja tukevasti kiinni. Myös irrotus sujuu helposti lukitussalpaa alas painamalla. Jalusta kiinnitetään joko auton ISOFIX-kiinnikkeisiin tai auton kolmipisteturvavyöllä. Jalustassa on säädettävä tukijalka sekä turvakaari, joka nojaa autonistuimen selkänojaan. Uutuutena jalustassa on vyökiristin, jolla saa auton turvavyön lukittua vyökiinnitystä käytettäessä ja jalustan pysymään tukevasti paikoillaan.

Lapsi kiinnitetään Britax/römer Primo -turvakaukaloon kaukalon omilla, integroiduilla kolmipisteturvavöillä, jotka ovat säädettävissä lapselle sopivaksi. Pienen matkaajan matkustusmukavuuden sekä turvallisuuden takaavat turvavöiden rintapehmusteet, ilmavasti pehmustettu pääntuki sekä tyyny, joka pitää nukkumisasennon luonnollisena. Iso kuomu suojaavat pienokaista auringon paisteelta. Kuomua ei ole kiinnitetty kantokahvaan, jonka ansiosta kevyttä kaukaloa on helppo kantaa ergonomisesta muotoilusta kahvasta. Käytännölliset, pehmustetut päälliskankaat voi irrottaa pesua varten.

CLICK & GO -adaptereilla (ei sisälly hintaan, tilaa erikseen) voit yhdistää Britax/römer Primon myösBritax 2016 -rattaisiin sekä johtaviin merkkirattaisiin tehden näin kätevän Travel System -järjestelmän.

BRITAX/RÖMER PRIMO -TURVAKAUKALO + BRIO-ISOFIX-JALUSTA:
• Ryhmä 0+); lapsen paino maks. 13 kg
• Hyväksytty ECE R44/04 mukaan
• Mitat (k x l x s): 53,5 x 44 x 62,5 cm
• Paino 4 kg
• Kahden vuoden takuuKerro kaverille