Etusivu Lapset TURVAISTUIMET JA KAUKALOT Turvaistuimet Britax/römer TRIFIX-turvaistuin, Cosmos Black/musta
Katso iso kuva
TRIFIX-turvaistuin, Cosmos Black/musta

Britax/römer
TRIFIX-turvaistuin, Cosmos Black/musta

429,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Britax/römer TRIFIX -turvaistuimessa lapsen matkustusturvallisuus on aivan uudella tasolla ISOFIX+ -asennusjärjestelmän ansiosta. ISOFIX-kiinnikkeiden lisäksi istuin kiinnitetään auton V-Tether-kiinnityskohtiin, jolloin istuin vaimentaa energiaa mahdollisissa kolaritilanteissa.

Myös edistykselliset turvallisuusominaisuudet ovat suunniteltu keventämään mahdollisia sivu- ja etutörmäyksiä. Istuimessa on korkeat pehmustetut sivutuet sekä useita kallistusasentoja. Pivot Link -järjestelmä sekä viisipisteturvavöiden rintapehmusteet vähentävät istuimen eteenpäin suuntautuvaa liikettä. SI-PAD-järjestelmä puolestaan suojaa tehokkaasti sivutörmäyksiltä.

Britax/römer TRIFIX -turvaistuin kiinnitetään autoon kasvon menosuuntaan. Lapsi kiinnitetään istuimeen istuimen pehmustetuilla viisipistevöillä, joita saa säädettyä yhdellä kädellä lapselle sopiviksi. Valjaiden kiinnikkeet ja solki ovat aina etuasennossa, joka helpottaa lapsen laittamista ja irrottamista istuimeen. Korkea selkänoja on säädettävissä moneen eri asentoon. Istuimen voi myös kätevästi kallistaa lasta häiritsemättä. Istuimen päällisen saa helposti irrotettua pesuun ilman vöiden pujottelua.

BRITAX/RÖMER TRIFIX -TURVAISTUIN:
• Ryhmä 1; painosuositus 9–18 kg
• ECE 44 rev 4 -hyväksytty
• Kiinnitys ISOFIX- ja V-Tether-kiinnikkeillä kasvot menosuuntaan
• Mitat: (k x l x s): 65 x 45 x 54 cm
• Paino 10,8 kg
• Kahden vuoden takuuKerro kaverille