Britax/römer

Two Way Elite -turvaistuin, cosmos black

Rating:
100% of 100
SKU
HH851356
279,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kevyt Britax/Römer Two Way Elite -turvaistuin on turvallinen valinta 9–25 kg painavalle lapselle (ikä 6 kk – 6 v.). Etu- tai takapenkille. Lue lisää!
Kevyt Britax/Römer Two Way Elite -turvaistuin 2016 on turvallinen valinta 9–25 kg painavalle lapselle (ikä 6 kk – 6 v.). Joustavan istuimen voi asentaa joko auton etu- tai takapenkille (Huom! Ei istuimeen, jossa Airbag-turvatyyny), jolloin lapsi matkustaa joko selkä tai kasvot menosuuntaan. Kompaktin kokonsa ja kevyen painonsa ansiosta istuin on helppo siirtää tarvittaessa autosta toiseen. Istuimessa on laajat ja syvät sivutuet, jotka suojaavat lasta hyvin ja mahdollistavat pitkän käyttöiän. Istuimen asentoa saa säädettyä helposti useaan eri kallistusasentoon. Olkapehmusteet lisäävät matkustusmukavuutta ja korkeussuunnassa säädettävät viisipistevaljaat parantavat turvallisuutta. Valjaiden kiinnikkeet helpottavat lapsen asettamista istuimeen ja nostamista sieltä pois. Käytännölliset, pehmustetut päälliset on helppo irrottaa pesuun. <br><br><b> Asennus:</b><br> 1.Selkä menosuuntaan: lapsi kiinni istuimen 5-pistevöillä, 9–25 kg. Ei etuistuimeen, jossa on Airbag-turvatyyny!<br> 2. Kasvot menosuuntaan lapsi kiinni istuimen 5-pistevöillä, 9–25 kg<br> 3. Kasvot menosuuntaan lapsi ja istuin kiinni auton turvavöillä, 15–25 kg <br><br> <li> Mitat (k x l x s): 72 x 47 x 50 cm <li> Paino 7,1 kg <li> 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Two Way Elite -turvaistuin, cosmos black
Takaisin ylös