Britax/römer

Two Way Elite -turvaistuin, flame red

SKU
HH851358
Tarjoushinta 139,00 € norm. 279,00 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kevyt Britax Two Way Elite -turvaistuin on turvallinen valinta 9–25 kg painavalle lapselle (ikä 6 kk – 6 v.). Etu- tai takapenkille. Lue lisää!
Kevyt Britax Two Way Elite –turvaistuin 2016 on turvallinen valinta 9–25 kg painavalle lapselle (ikä 6 kk – 6 v.). Joustavan istuimen voi asentaa joko auton etu- tai takapenkille (Huom! Ei istuimeen, jossa Airbag-turvatyyny), jolloin lapsi matkustaa joko selkä tai kasvot menosuuntaan. Kompaktin kokonsa ja kevyen painonsa ansiosta istuin on helppo siirtää tarvittaessa autosta toiseen. Istuimessa on laajat ja syvät sivutuet, jotka suojaavat lasta hyvin ja mahdollistavat pitkän käyttöiän. Istuimen asentoa saa säädettyä helposti useaan eri kallistusasentoon. Olkapehmusteet lisäävät matkustusmukavuutta ja korkeussuunnassa säädettävät viisipistevaljaat parantavat turvallisuutta. Valjaiden kiinnikkeet helpottavat lapsen asettamista istuimeen ja nostamista sieltä pois. Käytännölliset, pehmustetut päälliset on helppo irrottaa pesuun. <br><br> Asennus: 1.Selkä menosuuntaan: lapsi kiinni istuimen 5-pistevöillä, 9–25 kg. Ei etuistuimeen, jossa on Airbag-turvatyyny!<br> 2. Kasvot menosuuntaan lapsi kiinni istuimen 5-pistevöillä, 9–25 kg<br> 3. Kasvot menosuuntaan lapsi ja istuin kiinni auton turvavöillä, 15–25 kg<br><br> - Mitat (k x l x s): 72 x 47 x 50 cm <br> - Paino 7,1 kg <br> - 2 vuoden takuu
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Two Way Elite -turvaistuin, flame red
Takaisin ylös