Etusivu Lapset TURVAISTUIMET JA KAUKALOT Turvaistuimet Britax/römer VERSAFIX-turvaistuin, Flame...
Katso iso kuva
VERSAFIX-turvaistuin, Flame Red/punainen

Britax/römer
VERSAFIX-turvaistuin, Flame Red/punainen

399,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Kasvot menosuuntaan asennettava Britax/römer VERSAFIX -turvaistuin tarjoaa perheelle äärimmäistä joustavuutta sekä täydellistä turvallisuutta, jotka on yhdistetty innovatiiviseen muotoiluun. Monipuolisessa ja joustavassa istuimessa on kolme eri asennusvaihtoehtoa, joiden ansiosta istuimen voi asentaa turvallisesti mihin tahansa autoon. Britax-laatu varmistaa se, että se kiinnittyy aina turvallisesti - käytät sitten auton omaa turvavyötä, ISOFIXIÄ tai ISOFIX ja Top Tether -yhdistelmää, joka rajoittaa istuimen pyörimisliikettä. Keveä istuin on myös helppo siirtää autosta toiseen.

Ensiluokkaista suojausta tarjoavassa istuimessa on suuret pehmustetut sivusiivekkeet, jotka tarjoavat parasta mahdollistaa suojaa törmäystilanteessa sivuilta tulevilta iskuilta. Yläkiinnityshihnat antavat lisävakautta ja Pivot Link -järjestelmä sekä viisipisteturvavöiden rintapehmusteet vähentävät istuimen eteenpäin suuntautuvaa liikettä.

Britax/römer VERSAFIX -turvaistuin kiinnitetään autoon kasvon menosuuntaan. Lapsi kiinnitetään istuimeen istuimen pehmustetuilla viisipistevöillä, joita saa säädettyä yhdellä kädellä lapselle sopiviksi. Matkustusmukavuuden takaavat moneen eri asentoon säädettävä selkänoja ja istuimen saa kallistettua useaan eri asentoon lasta häiritsemättä. Istuimen päällisen saa helposti irrotettua pesuun ilman vöiden pujottelua.

BRITAX/RÖMER VERSAFIX -TURVAISTUIN:
• Ryhmä 1; painosuositus 9–18 kg
• ECE 44 rev 4 -hyväksytty
• Kiinnitys auton omilla turvavöillä tai ISOFIX-kiinnikkeillä tai ISOFIX- ja V-kiinnikkeillä kasvot menosuuntaan
• Mitat: (k x l x s): 64 x 45 x 46 cm
• Paino 10 kg
• Kahden vuoden takuuKerro kaverille