Britax

Vaunukoppa, Cosmos Black/musta

SKU
HH852729
180,00 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Britax-vaunukoppa sopii erikseen tilattaviin Britax B-AGILE-/B-MOBILE-/B-DUAL-/B-MOTION-/SMILE II -rattaisiin. Patja ja iso kuomu. Osta nyt!
Britax-vaunukoppa on helppo kiinnittää adaptereilla Britax B-AGILE-, B-MOBILE-, B-DUAL-, B-MOTION- sekä SMILE II -ratasosaan (ratasosa ei sisälly pakkaukseen, tilaa erikseen). <bR><br> Suojaisan vaunukopan suojissa vauva matkustaa mukavasti heti syntymästään alkaen. Kopassa on suuri, suojaava kuomu, jossa on kätevä kantokahva. Sisäpuolella on hengittävä patja, joka kuljettaa kosteutta pois vauvan iholta. Hyttysverkollinen ilmastointiluukku huolehtii ilmanvaihdosta kopan sisällä mm. helteellä. Likaa- ja vettä hylkivät, kyllästetyt kankaat pitävät tuulta ja sadetta, ja ne voi pyyhkiä puhtaaksi. Pehmustetun sisävuorin voi irrottaa pesua varten, myös patjassa on pestävä päällinen. <bR><br> - Kopan makuuosan pituus 78 cm<br> - Paino 4 kg<br> - Suositusikä/-paino 0 kk – 9 kg.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vaunukoppa, Cosmos Black/musta
Takaisin ylös