Brother

VC-500W tarratulostin

SKU
HH1049771
179,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Brotherin ensimmäinen nelivärisesti tulostava VC-500W-tarratulostin tekee sinusta taiteilijan. Enää et ole sidottu painotalon tuottamiin materiaaleihin, vaan ensimmäistä kertaa voit luoda ja tulostaa itse juuri omiin käyttötarkoituksiisi soveltuvia neliväritarroja, joilla on lähes rajattomasti käyttökohteita.
<p> Brotherin ensimmäinen nelivärisesti tulostava VC-500W-tarratulostin tekee sinusta taiteilijan. Enää et ole sidottu painotalon tuottamiin materiaaleihin, vaan ensimmäistä kertaa voit luoda ja tulostaa itse juuri omiin käyttötarkoituksiisi soveltuvia neliväritarroja, joilla on lähes rajattomasti käyttökohteita. </p> <br/> <br/> <p> Tarrojen suunnittelussa voit hyödyntää esimerkiksi värikoodeja, valokuvia, logoja, kuvioita, kehyksiä ja tekstiä. </p> <br/> <br/> <p> Neliväritarroilla voit tehdä esimerkiksi opasteita, kylttejä, pakkausmerkintöjä, etikettejä, nimi-, vierailija- ja onnittelukortteja, askarteluja, personoida lahjapakkauksia jne. Vain mielikuvitus on rajana! </p> <br/> <br/> <p> Yhdistä PC- tai Mac-tietokoneesi VC-500W-tarratulostimeen ja suunnittele omat tarrasi P-touch Editor -tarrasuunnitteluohjelmalla. Mobiililaitteella voit luoda tarrasi käyttämällä Brother Color Label Editor -sovellusta (Android ja iOS). </p> <br/> <ul> <li> Voit tulostaa 9 - 50 mm levyisiä tarroja </li> <li> ZINK Zero-Ink -tulostustekniikan ansiosta voit tulostaa neliväritarroja ilman erillistä mustetta </li> <li> USB-yhteys PC/Mac-tietokoneille ja Wi-Fi-yhteys älylaitteille </li> <li> Kompakti koko - laite mahtuu hyvin pöydälle </li> <li> Integroitu tarraleikkuri - tee helposti sopivan kokoisia tarroja </li> </ul>
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 36
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:VC-500W tarratulostin
Takaisin ylös