Kosta Boda

Bruk-juomalasit, 35 cl, 4 kpl, harmaa

SKU
HH869556
Tarjoushinta 17,45 € norm. 34,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Toimitusaika noin 1 viikko

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kosta Boda Bruk -juomalasit ovat käsintehtyä, lyijytöntä kristallia. Harmaat lasit käyvät sekä kylmille että kuumille juomille. Tilaa nyt 4 lasin setti!
Kosta Boda Bruk -setissä on neljä harmaata juomalasia, joita voidaan käyttää niin kylmien kuin kuumienkin juomien tarjoiluun. Lasit ovat käsintehtyä, lyijytöntä kristallia. Pinottavat, konepesun kestävät lasit ovat suunniteltu niin, että vesi valuu niistä optimaalisesti pois lasien ollessa astianpesukoneessa. <bR><bR> Ruotsalaisen Kosta Bodan Bruk-astioissa yhdistyvät toimivuus ja kauneus. Päivittäiseen käyttöön suunniteltujen astioiden suunnittelussa on panostettu käytännöllisyyteen, yksityiskohtiin sekä pitkäikäisyyteen. <bR><bR><b> 4 kpl, vet. 35 cl </b>
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bruk-juomalasit, 35 cl, 4 kpl, harmaa
Takaisin ylös