Kosta Boda

Bruk-lasilautaset, Ø 19,5 cm, harmaa

SKU
HH869558
29,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kosta Boda Bruk -lasilautaset ovat lyijytöntä kristallia. Harmaat, pinottavat lautaset ovat käytännölliset ja pitkäikäiset. Tilaa nyt 4 lautasen setti!
Kosta Boda Bruk -setissä on neljä harmaata lasilautasta, jotka ovat lyijytöntä kristallia. Pinottavat, konepesun kestävät lautaset ovat suunniteltu niin, että vesi valuu niistä optimaalisesti pois lautasten ollessa astianpesukoneessa.

Ruotsalaisen Kosta Bodan Bruk-astioissa yhdistyvät toimivuus ja kauneus. Päivittäiseen käyttöön suunniteltujen astioiden suunnittelussa on panostettu käytännöllisyyteen, yksityiskohtiin sekä pitkäikäisyyteen.

4 kpl, Ø 19,5 cm
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bruk-lasilautaset, Ø 19,5 cm, harmaa
Takaisin ylös